slendeitru

Ustvarjalci spletnega mesta boston.si si želimo, da bi bila spletna stran boston.si odraz dejanskega stanja predstavnikov pasme bostonski terier v Sloveniji. S tem namenom vam na straneh boston.si nudimo brezplačno objavo vašega rodovniškega bostončka, legla ali mnenja o pasmi.

Na voljo sta dva načina vsebine:

1. OBJAVI SAM: najprej se registriraš na naši spletni strani in sam vneseš podatke o bostonu ali leglu ali
2. OBJAVIMO MI: 
preneseš spodnji obrazec in nam ga skupaj s slikami pošlješ na e-mail

V primeru 'OBJAVI SAM' dobiš dostop do obrazcev, preko katerih sam vnašaš in spreminjaš podatke. Tomožnost priporočamo vsem lastnikom bostončkov, ki hodijo na razstave in se podatki njihovih kužkov sproti spreminjajo. 

Želiš objaviti svojega bostončka ALI LEGLO?

1. OBJAVI SAM

Najprej se moraš na naši strani registrirati. Prednost registracije je, da lahko kadarkoli kasneje sam spreminjaš podatke o svojem bostončku, recimo zamenjaš fotografije, dopolniš vsebino, ipd.

1. Desno zgoraj v navigaciji je povezava do prijave / registracije. 

navodila za objavo 01

 

2. Klikni na registracijo in vpiši svoje podatke. 

navodila za objavo 02

 

3. Ko boš prijavljen v sistem, klikni pod Prijava na Moji vnosi. Tukaj se nahajajo vsi tvoji vnosi, objavljeni in neobjavljeni. Klikni 'Add item', če želiš dodati nov vnos. 

navodila za objavo 03

 

4. Izberi možnost 'Moj bostonček' ali 'Aktualna legla' in vpiši podatke v zahtevana okenca.

5. Shrani in objava je javna!

2. OBJAVIMO MI (izpolnil bom obrazec in vam podatke poslal na e-mail)

Če želiš v rubriki 'Bostoni v Sloveniji' objaviti svojega bostončka, nam na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. pošlji izpolnjen obrazec:

Prenesi obrazec za objavo bostončka 

Prenesi obrazec za objavo legla 


V kolikor tvojih vsebin ne bomo objavili, je verjetno vsebina neprimerna, se ponavlja ali preveč splošna, da bi jo objavili na tem portalu. Pridržujemo si pravico do lektoriranja, predelovanja in krajšanja vseh prispelih tekstov.


boston.si © 2016 GRECO d.o.o. | Ultrasplet.net  logo-greco logo-ultrasplet