slendeitru
Uredi vnos
Četrtek, 08 Junij 2017

Podarim psa

Želimo si več oglasov, v katerih lastniki psa podarijo, ker želijo zanj najbolje, vendar mu tega sami ne morejo nuditi.

Na spletu je vse več oglasov za psičke, za katere lastniki nimajo časa ali jim tega primanjkuje, veliko pa je tudi takšnih, ki za psa več ne morejo skrbeti. Želimo si več oglasov, v katerih lastniki psa podarijo, ker želijo zanj najbolje, vendar mu tega sami ne morejo nuditi.

Vendar pa temu ni vedno tako, saj se pogosto pojavljajo oglasi, ko prodajalci psička prodajajo, češ, da zanj nimajo časa.

V tem primeru pomislite - zakaj lastnik psa, ki mu želi najbolje, prodaja in ne podari zastonj v boljšo oskrbo?

V ozadju se lahko skriva prikriti vzreditelj psov, ki mu ta psiček več ne bo služil s paritvijo, zato se ga želi pod pretvezo pomanjkanja časa znebiti.

Na spletni strani bolha.com lahko najdete veliko takšnih oglasov. Z malo brskanja po spletu lahko najdete druge spletne strani, kjer so objavljeni drugi oglasi teh prodajalcev, ki izdajo takšne neodgovorne lastnike psov.

Bodite pozorni in se o prodajalcu psa tudi pozanimajte, vedno poskusite dobiti tudi mnenje kakšne druge osebe, ki ni v prijateljskem odnosu s prodajalcem, recimo sosedje.

Lastniki pasme boston terier o takšnih in podobnih oglasih debatiramo znotraj zaprte skupine na Facebook-u. Če naletite na kakšen primer neetične prodaje psičkov, nas obvestite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Komentiraj

Za komentiranje se je potrebno prijaviti.

boston.si © 2016 GRECO d.o.o. | Ultrasplet.net  logo-greco logo-ultrasplet